Спектральний аналіз віброграм вільних коливань механічної системи - Буланов, В. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Встановлено взаємозв’язок параметрів джерел розсіяння енергії у матеріалі та спектральних характеристик віброграми вільних коливань елемента конструкції