Діагностика якості паяних з’єднань товстоплівкових інтегральних схем та впливу на неї структурно-фазових особливостей Ag І Ag-Pd - В., Бабак П.; Лєнков, С. В.; Огарь, І. В.; Філоненко, С. Ф.; Чиликин, А. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто вплив структурно-фазових особливостей товстоплівкових провідникових шарів на основі системи Ag-Pd на процеси фізико-хімічної взаємодії матеріалу контактних площадок із припоєм ПОС-61