Дослідження характеристик міцності та жорсткості вуглепластиків з різними схемами армування - Горобець, П. І.; Казуров, В. М.; Хоменко, А. В.; Шевченко, О. А. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Наведено результати випробувань на розрив із записом діаграм деформування зразків вуглепластика (КМУ-3Э) з різними схемами армування. Побудовано найбільш характерні діаграми деформування. Відзначено особливості деформування вуглепластиків з визначеними схемами армування. Проведено статистичну обробку результатів експерименту