Порівняння статичних характеристик регуляторів із зрівноваженими і незрівноваженими робочими площами в умовах їхньої експлуатації
Розглянуто статичні характеристики регуляторів тиску непрямої дії, отримано графіки Рі=ф(0), Р]=/(£