Методика формування алгоритму розрахунку основних стохастичних характеристик пошкодження конструктивних елементів газотурбінних двигунів - Якушенко, О. С. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто методику формування алгоритму розрахунку основних стохастичних характеристик пошкодження конструктивних елементів газотурбінних двигунів, яка враховує вплив на отриманий результат помилок виміру параметрів робочого процесу газотурбінних двигунів, розсіювання довговічності конструкційних матеріалів конструктивних елементів і похибки розрахунку напруг і температур в конструктивних елементах