Течія в’язкого стисненого газу навколо щілинних лопаток плоских компресорних решіток - Терещенко, Ю. М.; Дихановський, В. М.; Волинська, Л. Г. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Викладено результати розрахунків течії в ’язкого стисненого газу навколо суцільних та щілинних лопаток плоских компресорних решіток. Порівняння результатів розрахунків свідчить про досить добру збіжність результатів розрахунків з даними експериментальних досліджень, а також значне збільшення діапазону стійкого обтікання щілинної решітки