Аналітичне відображення характеристик компресорів авіаційних турбогвинтових двигунів - Панін, В. В.; Купчик, М. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Наведено методику визначення характеристик компресора авіаційного турбогвинтовогодвигуна при математичному моделюванні його дросельних та висотно-швидкісних характеристик. Методика розроблена на прикладі компресора двигуна типу АИ-24