Акустичне випромінювання і експлуатація літальних апаратів - Карачун, В. В.; Баланін, В. Х.; Мельник, В. М.; Потапова, К. Р.; Астапова, Г. Б. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Наведено аналіз збуреного стану плоских та оболонкових елементів літальних апаратівпід дією акустичного випромінювання. Встановлено закономірності згинального рухуелементів та ступінь впливу акустичних полів на особливості їх динаміки