Аналітична модель функціонування технічних засобів служби авіаційної безпеки - Жаров I. K.; Семенов, О. О.; Мелкумян, В. Г. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розроблена аналітична модель впливу характеристик технічних засобів службиавіаційної безпеки на регулярність вильотів літаків цивільної авіації