Діагностика впливу легуючих та технологічних домішок на структурно-фазові перетворення припою - Бабак, В. П.; Лєнков, С. В.; Лаврєнова, Т. І.; Огар, Д. А.; Філоненко, С. Ф. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто процеси міжзернового руйнування, голкоутворення, корозії покрить на основі олова, сполук олово-свинець та олово-вісмут, сплаву 22, а також впливу на них домішок. Наведено результати досліджень гальванічних покрить олово, олово-вісмут на латунні та залізні основи з дифузійним бар ’єрним шаром міді або нікелю товщиною до І мкм, покрить, одержаних методом гарячого лудіння міді з підшаром свинцю або нікелю припоєм ПОС-61 і сплавом 22