Методи акустичного конструювання приміщень - Запорожець, О. І.; Коновалова, О. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто моделювання звукового поля в середині приміщень від внутрішнього джерелата можливість використання карт шуму для опису шумової ситуації в службових приміщеннях і проектування нових виробничих приміщень будівель та споруд аеропорту