Імітація акселераційних діянь на авіаційних тренажерах - Кабанячий, В. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто задачу імітації акселераційних діянь на авіаційних тренажерах літальних апаратів. Викладено обгрунтування і математичну постановку задачі та показано складові її розв’язання