Дослідження експлуатаційних характеристик іонного анемометра на стенді - Кінащук, І. Ф. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Наведено принципову схему та опис конструкції газодинамічного стенда для одержання експлуатаційних характеристик іонного анемометра за розробленою методикою