Дослідження взаємодії аерозольних газодинамічних струменів з металевими поверхнями - Савченко, В. І.; Амірханов, Д. Р. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто процеси взаємодії абразивних частинок аерозольних газодинамічних потоків з різними видами металевих поверхонь. Одержано емпіричні залежності абразивного зносу від параметрів аерозонної газодинамічної обробки. Розроблена методика оцінки і прогнозування розміру знімання металу з поверхонь натурних деталей при їх обробці аерозонними газодинамічними потоками