Прогнозування експлуатаційних змін функціональних параметрів клапанів з електромагнітним приводом - Ситніков, О. Є.; Зайончковський, Г. Й.; Федоричко, Я. Б. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто методику прогнозування, яка базується на статистичному моделюванні зміни вихідних параметрів клапанів з електромагнітним приводом з напрацюванням. Теоретичні положення ілюстровані матеріалами експериментальних досліджень пневмоклапанів з однопозиційним електромагнітним приводом