Оптимізація черги обслуговування літаків затриманих рейсів аеропорту сана - Дмитрієв, С. О.; Терейковський, І. А.; Махді Яхья, Альгабрі Табіт (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто питання оптимізації черговості обслуговування затриманих повітряних суден в аеропорту Сана (Республіка Йємен) при перебоях внаслідок скупчення затриманих повітряних суден. Наведено приклад практичного розрахунку оптимальної черги обслуговування для реальної ситуації