Автоматизована система оцінки технічного стану авіаційних двигунів у експлуатації на базі граф-моделей - Тамаргазін, О. А.; Осадчий, С. М.; Нізар, Хаммуд (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто основні принципи, покладені в розробку програмного і математичного забезпечення системи оцінки технічного стану авіаційної техніки з використанням теорії графів