Підвищення якості зносостійких покриттів металш поверхневим пластичним деформуванням - Шевеля, В. В.; Дворук B. І.; Радченко, О. В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто установку і методику визначення міцності з’єднання металопокриттів з основним металом. Запропоновано новий матеріал і конструщію робочого інструмента для обробки деталей вигладжуванням. Показано доцільність застосування вигладжування замість полірування для підготовки поверхні під покриття