Прогнозування процесу накопичення пошкоджень конструктивних елементів за даними приймально-здавальних випробувань парку однотипних газотурбінних двигунів - Андрющенко, М. Л.; Охмакевич, В. М.; Чумак, О. І. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто деякі особливості методики прогнозування процесу накопичення пошкодженьробочої лопатки періиого ступеня турбіни авіаційного газотурбінного двигуна