Паралельно-послідовний алгоритм розв’язання лінійних систем алгебричних рівнянь великої розмірності методом визначальних величин - Жуков, І. А.; Нагорний, Л. Я. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто питання побудови паралельно-послідовного алгоритму розв ’язання систем рівнянь великої розмірності методом визначальних величин. Для пояснення роботи алгоритму наведено приклад розв ’язання системи лінійних алгебричних рівнянь одинадцятого порядку