Поля інваріантних геометричних об’єктів трискладового розподілу афінного простору элементов - Гребенюк, М. Ф. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Розглянуто трискладові розподіли багатомірного простору. Наведено рівняння полів інваріантних геометричних об’єктів, приєднаних до трискладового розподілу. Отримано диференціальні рівняння полів точок, прямих і гіпепплощин, різним способом приєднаних відносно поточного елемента розподілу