Вплив стохастичних збурень на якість функціонування систем посадки повітряних кораблів - Алексеев, В. М.; Сібрук, Л. В.; Харченко, В. П. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2001)
Подано стохастичні рівняння, які дозволяють досліджувати вплив збурень в системі посадки, а також відбиття і затінення радіохвиль при багатопроменевому поширенні. Отримані результати дозволяють визначити вплив стохастичних збурень на ефективність і безпеку польотів. Наведено приклад моделювання, який дає уяву щодо поведінки випадкового процесу руху повітряного корабля при наявності відбитого від поверхні сигналу