Розрахунок ризиків відмов будівельних конструкцій відповідальних об’єктів - Ширшов, В. Г. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2000)
Розроблена методика оцінювання ризиків проявлення несприятливих факторів, які виникають при падінні повітряного корабля на будівельні конструкції. Запропонований підхід дозволить точніше оцінити ризики зруйнування будівельних конструкцій відповідального об’єкта, виходячи з його конструктивно-технологічних особливостей і реальної повітряної обстановки в зоні розташування об’єкта