Творчий союз молоді та зрілості - Чекман, І. С.; Горчакова, Н. О.; Гаркава, К. Г. (Problems of Environmental Biotechnology, 2016)
22-23 жовтня 2015 року в місті Києві, в Національному авіаційному університету була проведена ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 10-річчю кафедри біотехнології Національного авіаційного університету та 175 річчю кафедри фармакології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця «Новітні досягнення біотехнології та нанофармакології». На конференції були представлені секції за 8 напрямками досліджень. На пленарному засіданні була продемонстрована доповідь І.С. Чекмана та Н.О. Горчакової, яка присвячена 175-річчю кафедри фармакології і К.Г. Гаркавої та О.І. Запорожця, яку було присвячено 10-річчю кафедри біотехнології.