Роль організації нам'яті в підвищенні ефективності розрахункових процесів в системах захисту інформації - Хорошко, Володимир Олексійович; Тіскіна, Олена Олегівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
У даній статті розглядається значення організації пам'яті в підвищенні ефективності розрахункових процесів в системах захисту інформації