Канали витоку інформації в волоконно-оптичних системах передачі даних - Кротко, Олександр Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В статті на підставі аналізу можливих каналів витоку інформації розглянуто питання щодо побудови пристроїв виявлення несанкціонованих засобів перехоплення інформації з волоконно-оптичних систем передачі інформації.