Гарантування стійкості функціонування спеціального програмного забезпечення за допомогою методу «паролів» - Лєнков, Сергій Васильович; Балабін, Віктор Володимирович; Грищак, Олег Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В даній статті проводиться опис "методу паролів", як засобу підвищення стійкості функціонування спеціального програмного забезпечення.