Деякі види сучасної інформаційної зброї - Ємельянов, Сергій Леонідович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
Розглянуті історичні і технологічні особливості сучасних інформаційних воєн. Обґрунтована класифікація та приведені приклади інформаційної зброї, показаний взаємозв'язок інформаційних воєн та інформаційної безпеки країни.