Модель поширення засобів прихованого інформаційного впливу - Чередниченко, Володимир Станіславович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
У статті зроблена: спроба розгляду підходів до моделювання засобів прихованого інформаційного впливу з позиції інформаційної взаємодії інформаційних систем з метою визначення меж цього поширення.