Напрями формування системи знань фахівців із інформаційної безпеки - Головань, С М; Хорошко, Володимир Олексійович; Щербак, Леонід М (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Напрями формування системи знань фахівців із інформаційної безпеки