Диференціювання вимог, що пред'являються до генераторів ПВП, використовуваних в стільникових системах зв'язку - Нікіфоренко, К Б; Согіна, Н М (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Диференціювання вимог, що пред'являються до генераторів ПВП, використовуваних в стільникових системах зв'язку