Метод швидкого розрахунку взаємокореляційних властивостей числових послідовностей з використанням ізоморфних коефіцієнтів - Волков, С Л (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Метод швидкого розрахунку взаємокореляційних властивостей числових послідовностей з використанням ізоморфних коефіцієнтів