Синтез алгоритму роботи та технічна реалізація декомпозиционого генератора послідовності GMW - Казакова, Н Ф (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Синтез алгоритму роботи та технічна реалізація декомпозиционого генератора послідовності GMW