Метод підвищення стійкості стеганографічних методів до збурювальних дій - Кобозєва, Алла Анатоліївна; Маракова, Ірина Іллівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
Областю дослідження в даній роботі є комп'ютерна стеганоірафія. В роботі пропонується новий метод організації пересилки та декодування прихованої інформації, який оснований на розвязку систем лінійних алгебраїчних рівнянь та дозволяє підвищити стійкість стегоновідомлення до збурювальних дій; досліджується проблема забезпечення малої чутливості задачі про декодування додаткової інформації що пересилається.