Оптимізація розподілу ресурсів між об'єктами захисту інформації - Левченко, Євген Григорович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
На основі теорії ігор розроблена методика розрахунку оптимального розподілу ресурсів між об'єктами захисту інформації. Приведені приклади розрахунків, які затверджують мінімальні втрати інформації при різних варіантах дій сторони нападу.