Оптимальне розміщення датчиків акустичного зашумлення приміщень при побудові комплексної системи захисту - Гордієнко, Сергій Борисович; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В статті розглядається оптимальне розміщення датчиків акустичного зашумлення приміщення при побудові комплексної системи захисту інформації з урахуванням декількох генераторів зашумлення різних діапазонів. Приводиться алгоритм оптимального вирішення цієї задачі.