Особливості застосування систем виявлення та запобігання атак у високо швидкісних корпоративних мережах - Дуткевич, Тарас Васильович; Піскозуб, Андріян Збігнович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В статті наведені результати дослідження особливостей архітектур та кінцевих реалізацій систем виявлення атак і систем запобігання атак у високошвидкісних корпоративних мережах, розглянуті та виявлені основні недоліки та запропоновано методи їх усунення.