Структурна живучість та інформаційна безпека телекомунікаційних мереж - Гончарук, Дмитро Сергійович; Кононович, Володимир Григорович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Аналізується структурна живучість телекомунікаційних мереж як критична властивість інформаційно-телекомунікаційних мереж, оцінюється структурна надійність телекомунікаційних мереж, вирішується задача вибору топології телекомунікаційних мереж за критерієм структурної надійності.