Інформаційна безпека комплексних систем зв'язку - Маракова, Ірина Іллівна; Сиропятов, Олександр Арсентійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Розглядаються інформаційна захищеність, класифікація загроз дротових та бездротових каналів комплексних систем зв'язку. Проведено порівняльний аналіз основних заходів по захисту. Розроблено процедуря аутентифікації користувачів.