Олексійчук A.M., Ігнатенко С.М. Нижня межа ймовірності відновлення справжнього рішення системи лінійних рівнянь зі спотвореною правою частиною над кільцем лишків за модулем 2N - Олексійчук, Антон Миколайович; Ігнатенко, Сергій Михайлович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Отримана нижня межа надійності методу максимальної вірогідності рішення системи лінійних рівнянь зі спотвореною правою частиною та рівноймовірною матрицею коефіцієнтів над кільцем лишків за модулем 2N. Викладені результати експериментального дослідження надійності методу максимальної вірогідності для різних систем лінійних рівнянь зі спотвореною правою частиною над кільцем лишків за модулем 32.