Використання апаратно-програмних комплексів відновлення протоколів зв'язку цифрових телефонних апаратів для захисту телефонних ліній - Журавель, Тетяна Миколаївна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В роботі розглянуто використання апаратно-програмних комплексів відновлення протоколів зв'язку.