Підвищення швидкості виконання симетричних криптографічних алгоритмів при їхній програмній реалізації - Стасюк, Олександр Іонович; Корченко, Олександр Григорович; Літвінова, Тетяна Володимирівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В статті розглянуті особливості симетричних алгоритмів шифрування, загальна структура блочних шифрів, а також особливості програмної та апаратної реалізацій. Авторами приведені основні можливості методики, що дозволяють оптимізувати програмну реалізацію симетричних алгоритмів шифрування.