Підвищення безпеки комп'ютерних систем за допомогою використання Java Card технології - Спирягін, Максим Ігорович; Спирягін, Валентин Ігорович; Білозьоров, Євген Володимирович; Клюєв, Сергій Олександрович; Поляков, Олександр Сергійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В статті розглядається підвищення безпеки комп'ютерних систем в результаті застосування сучасних технологій захисту інформації.