Застосування модифікованого методу криптоаналізу Андельмана і Рідса до перевірки на стійкість алгоритму шифрування BlowFish - Білан, Степан Миколайович; Шварц, Ігор Михайлович; Щербакова, Ілона Олександрівна; Желєзняк, Анатолій Леонідовіч (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В роботі розглянуті методи криптоаналізу Андельмана і Рідса. Застосування цих модифікаційних методів дозволило проводити перевірку стійкості алгоритмів шифрування з великою потужністю.