Верхні оцінки середніх імовірностей диференціалів булєвих виразів - Скрипник, Леонід Васильович; Ковальчук, Людмила Василівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В даній роботі приведені верхні оцінки середніх ймовірностей диференціалів булевих відображень, які є композицією суматора по модулю 2Т і блоку підстановки. Ці оцінки залежать не від класичних параметрів, які характеризують s-блоки, а від деяких інших параметрів.