Загальні методи кількісної оцінки інформаційних ризиків в відносному виразі - Кочевська, Ірина Анатоліївна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Описуються загальні методи кількісної оцінки інформаційних ризиків в відносному виразі.