Забезпечення безпеки інформації в процесі дистанційного навчання на основі технології смарт-карт. - Петров, Олександр Степанович; Валуйский, Євген Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
У даній статті описана технологія створення програмно-апаратного комплексу для web-орієнтованого дистанційного процесу навчання із застосуванням технологій SmartCard