Симетричний блоковий RSB-32 криптоалгоритм - Білецький, Анатолій Якович; Білецький, Олександр Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Розглянуто клас симетричних ітераційних блокових шифрів, які мають змінні розміри ключів, що наращуютьея з кроком у 32 біта, та змінні розміри блоків і елементів заміни у блоках.