Методи прихованої передачі даних в провідних каналах тональної частоти - Кулагін, Євген Олександрович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
У роботі розглядаються телефонні канали тональної частоти можливе створення прихованих каналів передачі даних на основі методів, що використовують надмірність сигналів відкритих каналів зв'язку по частоті, за часом і за динамічним діапазоном. Тривалість роботи прихованого каналу передачі даних обмежена тривалістю сеансу відкритого зв'язку і носить випадковий характер.