Метод оцінки стійкості сгеганографічних алгоритмів до збурюючих перетворень - Кобозєва, Алла Анатоліївна; Маракова, Ірина Іллівна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
В роботі обґрунтовується достатня умова нечутливості задачі отримання стеганографічного перетворення зображення. Пропонується новий метод організації пересилання та декодування прихованої інформації.